Löytyykö kotoasi ylimääräisiä tai rikkinäisiä kultakoruja,lähetä ne kultapisteelle ja saat niistä hyvän rahan. itse lähetin ja maksu tuli nopeaa 24h tunnin sisällä siitä kun he olivat vastaanottaneet kultani.


Olen sitä mieltä että sinunkin tulisi olla Buzzador!
Buzzadorina saat mahdollisuuden päästä testaamaan uusia tuotteita ja palveluita ilmaiseksi, sekä kertoa ystävillesi niistä. Useimmissa kampanjoissa myös ystäväsi saavat mahdollisuuden päästä osallistumaan tuotteiden ja palveluiden testaamiseen.
Se kuinka nopeasti pääset ensimmäiseen kampanjaan mukaan, riippuu siitä kuinka hyvin sovit kampanjan kohderyhmään, jonka asiakas on määrittänyt.
Kun sovit kampanjan kohderyhmään, saat tietoa kampanjasta sähköpostitse. Sitten pääset valitsemaan haluatko osallistua kampanjaan, vai etkö halua.
Seuraa tätä linkkiä rekisteröityäksesi Buzzadoriksi (minun käyttäjänimi on kotiäiti85):
<a href=https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=FI&refstr=kotiäiti85>https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-signup&lang=FI&refstr=kotiäiti85</a>  

Voit myös lähettää sähköpostiviestin “Finland kotiäiti85”  osoitteeseen “[email protected]” tai lähettämällä tekstiviestin “Buzzador kotiäiti85” numeroon +4560991000 saadaksesi kirjautumistiedot välittömästi. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla pääset viimeistelemään käyttäjäprofiilisi, jolloin pystymme valikoimaan sinulle sopivia kampanjoita.
Jos haluat tietää enemmän mitä Buzzadorina oleminnen tarkoittaa, voit lukea lisää täältä:
<a href=http://www.buzzador.com/fi?refstr=kotiäiti85>http://www.buzzador.com/fi?refstr=kotiäiti85</a>

Terveisin,
kotiäiti85